Projecte Kumbalawé

Qué es el proyecto Kumbalawé?

En aquest projecte es pretén donar especial èmfasi en la formació conjunta vocal-musical, l’expressió corporal i la dansa, eines sempre al servei del creixement personal.

Ha estat subvencionat pel ajuntament de Banyoles amb 2.000€

A inicis del 2020 BANYOLES SOLIDÀRIA va iniciar la col·laboració, per donar recolzament i cobertura legal, amb el projecte Kumbalawé que va néxier al 2016 amb un grup de nenes i nenes de la Farga impulsat per la Lali Figueres, professional docent especialista en expressió corporal i cantant.

És un projecte de cors infantils estables, dirigit a nens i nenes de Banyoles que dóna resposta a dos objectius: d’una banda oferir accés extraescolar artístic a infants provinents de famílies amb pocs recursos, i d’altra banda, promoure l’intercanvi intercultural entre els infants de la ciutat.

Activitats del 2020

Al 2020 veient l’afectació de la pandèmia, concretament en els nens de Kumbalawé, que ens va bloquejar la possibilitat de realitzar el projecte tant a nivell presencial com online, es va apostar per unes colònies una mica més llargues que les dels anys anteriors.

Es van concentrar els esforços perquè els nens poguessin tenir una petita o gran sortida; depèn com es miri, que els permetés gaudir de la natura, dels amics i de les activitats de lleure i artístiques. Així, es van fer a la casa de colònies Mas Batllori ,al mes d’agost durant dues nits, amb la contractació de 3 professors de música, dansa i expressió corporal i la supervisió de la Lali Figueras.

També es va decidir introduir dos instruments al projecte juntament amb el Djembe que ja tenien. S’han comprat ukeleles i harmòniques.

A %d blogueros les gusta esto: